Press "Enter" to skip to content

Tot enllestit per a l’inici del Programa de Tecnificació

La Pilota Valenciana va tornant a la seua normalitat poc a poc, després de la crisi sanitària per la que es va frenar l’activitat. El departament de tecnificació de la Federació de Pilota Valenciana té ja preparat el protocol de funcionament, que ara ja dins d’aquesta fase 2 a la que passarà el nostre territori el pròxim dilluns, ens permetrà posar en marxar els entrenaments.

Tot indica que es podran desenvolupar els primers contactes amb la vaqueta a partir del dia 8 de juny. La idea incial de la la Federació era arrancar ja el dia 1, amb el pas a la Fase 2, però de moment, la gran part d’ajuntaments que són seus no han contesta la sol.licitud a atendre estos entrenaments. És per això que s’espera durant els pròxims dies rebre les confirmacions municipals de cada seu i poder de manera conjunta, arrancar tot el programa de tecnificació, com dèiem, el dia 8 de juny.

El passat 19 de Maig, coincidint amb el principi de la fase 1 de desescalada publicada pel govern, varen començar els entrenaments del CESPIVA, tant de xics com de xiques, amb les mesures higièniques i les restriccions de número de jugadors oportunes per poder desenvolupar el nostre esport amb la màxima seguretat possible.

Els primers entrenaments, dels programes desenvolupats per la Federació i la Generalitat Valenciana amb la col·laboració de la Fundación Trinidad Alfonso, es varen desenvolupar als carrers de Pilota de Gavarda i Massalfassar.

Després de mes de dos mesos els jugadors que participen a aquest programa tindran l’oportunitat de tornar a entrenar amb els seus companys i tractar d’assolir el mateix nivell que tenien abans del paró, per tal de poder competir al màxim i aconseguir els seus objectius a les competicions que participen quan es puguen reprendre.

Tot i que en aquesta fase ja es podrà entrenar als trinquets tancats, es continuarà prenent totes les mesures que la Federació de Pilota té al seu abast per poder practicar l’esport amb la màxima seguretat i higiene possible.

Entre aquéstes destaquen el mantindre la distància de seguretat entre jugadors, prendres la temperatura abans de l’entrenament, utilitzar mascareta sempre que no es troben practicant l’esport, en el cas del tècnics utilitzar-la sempre, la desinfecció de les instal·lacions esportives, i per supost, continuar sense poder accedir als vestuaris.

Tota la plantilla de tècnics entra ja aleshores en acció, als Àlvaro, Ricardet i Moro, que ja estaven actius amb el CESPIVA, s’afegeixen ara Pigat, Moro i Fageca, aquest serà l’encarregat, com fins ara, de l’apartat físic dels alumnes, i a més començarà esta tasca la próxima setmana. A Gavarda i Massalfassar s’uneixen com a seus, les de Vila-Real, Petrer, Murla, Alcàsser, La Llosa de Ranes, Bellreguard i Piles. •

Comments are closed.

Mission News Theme by Compete Themes.