Press "Enter" to skip to content

Pilota valenciana – Finales de julio 2017 en Pedreguer

Termina el año  2017 y queremos recordar las finales de pilota valenciana disputadas en julio pasado en Pedreguer (Marina Alta).

Benidorm nou rei de la lliga a llargues – Agost domina en palma

benidorm - campelloEl Trofeu Diputació d’Alacant 2017, en la seua modalitat de llargues té nou rei, en este cas, l’equip de Benidorm (Jose Luis, Joan, Vicent, Rafa, Royo i Navarro). La formació de la Marina Baixa venia fent una lliga molt completa que va ratificar en la jornada d’ahir, al carrer La Lluna de Pedreguer guanyant la final de la màxima categoria davant el gran equip de El Campello (Martinez, Mario, Vicent, Carlos i Jose).

Arrancava la partida amb Benidorm molt fort, arribant a posar en el marcador un 6 a 1 que pareixia que s’acabaria ràpid la final, però res més lluny de la realitat. En eixe moment reaccionava amb l’espenta de tots els seus seguidors l’equip de El Campello, capitanejat pel veterà Martines, fins poder posar un 7 a 4 en el marcador. A partir d’eixe moment, de nou els benidormers reaccionaven i acabaven guanyant la partida, i el trofeu pel resultat de 10 a 5.

Agost continua el seu mandat en la lliga de palma

Per la seua banda, i parlant ja de palma, Agost demostrava de nou que és el millor equip d’aquesta modalitat, després d’una lliga regular en la que indubtablement havia estat el millor equip, tot i que la final va estar prou igualada. El seu rival, Murla (Salva, Manel, Giner, Guillem i Sergio) feien una molt bona partida en el que aconseguir apretar en el marcador als d’Agost (Sergi, Ramón, Jose, Óscar i Miguel Àngel). Al final, la partida acabava amb el resultat de 10 a 7 per Agost, que sumen el seu tercer títol consecutiu després dels aconseguits en 2015 i 2016.

Agost - Murla

Lliuraven els trofeus Josep Miquel Moya, Director General de l’Esport, Sergi Ferrús, alcalde de Pedreguer, Sebastià Giner, Coordinador de Pilota de la GVA, l’alcalde d’Agost, Luis Vicente, el Regidor d’Esports de Benidorm, Arturo Cabrillo, l’alcalde de El Campello, Benjamí Soler i Vicent Molines, Vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana.

Sella, Xaló i Benidorm completen el quadre de campions de Llargues

Sella, que era el club amb més finalistes tenia en el Trofeu Diputació d’Alacant, aconseguia la victòria en la segona categoria de llargues davant la formació de Castell de Castells. Per Sella formaven Carlos, David, Jaume, Luis i Miguel, mentre que per Castells, els jugadors que jugaven eren Àlvaro, Jose Luis, Vicent, Carlos i Santi. La partida fou la més llarga de totes les finals, amb més de 2 hores i quart de pilota, i acabava amb el resultat de 10 a 6 per als de Sella.

Castells - Sella

Xaló és convertia en el campió de la tercera categoria de llargues, després de guanyar en la final, disputada el dissabte, a l’equip de Fondó de les Neus. En un principi l’equip de Fondó presentà batalla però anà diluint-se a poc a poc davant un bon equip de Xaló, format per Jesús, Miguel Angel, Quico, Joan, Hèctor i Pedro. Per Fondó s’alineaven Salva, Miquel, Antonio, Fernando, Cristian i Pedro. Cal destacar, que en esta categoria disputaven la final els equips que durant la lligueta acabaven en tercera i quarta posició, de fet, els de Fondó hagueren de passar la prèvia contra l’equip de Nàquera per assolir les semifinals.

Xaló - Fondó de les Neus

En juvenils, la superioritat de Benidorm sobre tots els seus rivals ha estat palesa durant tota la lliga. Així el va ratificar en la final davant l’equip de Sella, al que guanyava per 8 a 2. Jose Luis, Paco, Rafa i Navarro aconseguien el doblet per al club de Benidorm.

Sella - Benidorm

Per Sella, competien Llorenç, Toni, Luis, Joan i Vicent, un equip jove i amb molta qualitat que segurament l’any que vé ja serà capaç de doblar les seus prestacions.

Benassau i Sant Vicent guanyen en palma

A més de la victòria d’Agost en la primera categoria, els equips de Benassau i Sant Vicent són els que completen el quadre de campions en la modalitat de Palma.

Sella - Benassau

Dissabte per la vesprada arrancava amb la disputa de la final de la tercera categoria de palma entre els equips de Sant Vicent i Agost. Sant Vicent, que havia sigut amb diferència l’equip més regular de la lliga, començava fort en la final. La partida, que resultava molt entretinguda per al públic, acabava amb el resultat de 10 a 6 per als de Sant Vicent, que jugaven amb Paco, Santacreu, Fernando, Ximo i Sergi. Per Agost, disputaven la final Paco, Cano, Nacho, Ramón i Hèctor.

Sant Vicent - Agost

La final de segona de palma, que tenia lloc a primera hora del diumenge, enfrontava a les formacions de Sella i Benassau. Els primers disputaven aquesta final minvats ja que part dels seus jugadors havien de disputar la final de segona de llargues en el mateix matí. Aquest fet va ser determinant per a que els de Benassau obtinguessin una victòria prou còmoda. Per Sella disputaven la final Sergio, Adrià, Dani, Dani Mesa i Javi, mentre que per Benassau amb tots els seus efectius, jugaven Hèctor, Jordi, Fran, Pau i Moisés. A la fi, Benassau s’alçava amb el trofeu de campions pel resultat de 3 a 10. •

Territorio valenciano

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mission News Theme by Compete Themes.